De ce ai zâmbi?

De ce ai face acest lucru?

În timp ce citești aceste rânduri , te gândești de ce ai zâmbi?

Sper din tot sufletul să fi făcut acest lucru pentru că sunt convins că ai motive și multe .

Se spune că zâmbetul este molipsitor, tu ce crezi?

Pentru mine înseamnă încurajare, speranță și optimism.

Poate spui că sunt prea cu capul în nori însă haide să te întreb…

Cum te îndrepți către ceva mai bun?

Cum deschizi ușile posibilităților pentru tine și pentru ceilalți?

Sunt convinsă că ambiția, consecvența și integritatea te vor duce către drumul pe care vrei.Asta înseamnă că ceea ce gândești îți influențează acțiunile.

Acțiunile îți influențează performanța care are un rol important în acest proces de a zâmbi și de a fi fericit.

Poate mă întrebi…”Bine , bine Daniela însă tu tot timpul ești cu zâmbetul pe buze?”

Vreau să cred și să îți răspund că da.Trebuie totuși să înțelegi că există și probleme însă diferența o face , abordarea acestora și modul cum le rezolvi.

De multe ori îmi este și mie greu să mă trezesc și să fiu cu energia la cote maxime însă mă uit în oglindă și mă întreb „Ce obțin dacă am stare aceasta posomorâtă si ce obțin dacă am zâmbetul pe buze și o atitudine pozitivă? „

Crede-mă că răspunsul este simplu și imediat ți se schimbă vibratia și energia .

Și uite așa preiei controlul gândurilor tale, a emoțiilor și a acțiunilor astfel încât ajungi să ai o mulțime de motive să zâmbești.Încă nu ești convins?

Care ar mai fi argumentele pentru care să crezi că cea mai bună metodă de a te ocupa de probleme este să îți reorganizezi gândirea?

Înseamnă că treci printr-un proces de schimbare care pentru unii dintre noi poate să fie intenționat iar pentru alții să fie o constrangere.Ideea este că tu Alegi asupra căror lucruri te focusezi …analizează situația și vezi de unde poți găsi motive să zâmbești și să cauți soluții .

Vorbesc din nou de schimbare deoarece nu poți face același lucru și să te aștepți să ai rezultate diferite.Adevărul este că ne putem schimba însă ai grijă să fie o schimbare benefică.

Ceea ce mi-a adus zâmbetul pe buze a fost creșterea încrederii în propria persoană.Nu aș fi putut face acest lucru de una singură.Sprijinul meu a fost în sesiunile de coaching care mi-au dat voie să mă accept și să încep să fiu eu .

Am evitat o perioadă să spun că am sedințe de coaching care s-au transformat în mentorare ulterior pentru că până nu simți cu adevărat valoare investiției pe care o faci în propria persoană , totul pare abstract.

Abstractul acesta s-a tranformat într-o gândire pozitivă și controlată,o stare bună și sănătoasă și am început să fac lucrurile cu motivație și implicare.

Am început să am multe momente de reflectare astfel încât am putut să îmi analizez foarte bine acțiunile.

Nu am mai așteptat ca lucrurile să se schimbe sau să facă cineva ceva diferit ci am spus stop și am început să fiu eu schimbarea care vreau să o văd în jurul meu.

Am avut răbdare,mi-am ales modele de urmat și m-am bucurat de fiecare pas pe care l-am făcut .

Astăzi , din acest punct în care mă aflu, pot susține cu tărie că zâmbetul de pe buzele mele este un obicei pe care l-am dezvoltat pentru că mi-am descoperit mecanismul interiorului meu acela de a fi imaginea lucrurilor pe care mi le spun.

Pentru tine…Care sunt lucrurile care te face să zâmbești?

Aici.Mereu.Oricând.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s