Despre mine

Salut!Numele meu este Daniela Ormenișan și sunt o pasionată a cărților de dezvoltare personală.

Mi-au oferit un mediu propice de a avea o gândire pozitivă, optimism și ambiție de a găsi oportunități în fiecare situație dificilă.

De asemenea mi-au oferit o mulțime de mantre care m-au ajutat să fac din dezvoltarea personală un scop.

Pentru că vroiam sa fiu de acord cu ceea ce văd în oglindă, am început sã cochetez cu bucãtãria trecand prin mai multe tipuri de alimentație .Nu mă refer la diete ci fac referire la excluderea unor alimente care îmi dădeau unele simptome . Pe parcursul unui an am făcut cunoștiiță cu bucataria vegetariană , vegană ca în final să ajung la o dietă autoimună . Acest lucru nu imi permitea să mănânc în oraș și atunci m-am aventurat în ale gătitului.

Nu a fost greu să fac acest lucru ci mai degrabă a fost un test prin care mi-am întărit și educat unele comportamente .Veneam din spate cu un bagaj de metode , de mantre și gânduri pozitive astfel încât scopul a fost foarte bine definit.Bineînțeles că lucrurile nu puteau să se intample fără a adăuga orele de sport în rutina zilnică.

Defapt nu era o rutină ci o nevoie de echilibrare a energiei în care mintea mea să se conecteze cu corpul.

Aceste lucruri mă definesc, mă conectează cu universul și mă disciplinează.

Prin intermediul acestui blog vreau să vă transmit entuziasmul și energia acestor lucruri care m-au inspirat .Vreau să stiu voi ce „rețete” aveți pentru această viață minunată?

„You will be exactly as happy as you decide to be”