Eu cred în puterea ta,tu crezi?

Mark Twain spunea că „Nu te poți simți confortabil în propria piele dacă nu te accepți ca persoană „.

Fiecare persoană care vrea să se dezvolte, dacă nu se cunoaște suficient pe sine este ca și cum ar retrăi aceeași zi la infinit.Ai nevoie să știi exact cum ești, care sunt punctele forte și cele slabe,ce interese și ce oportunități ai.Să știi etapele prin care ai trecut dar și la ce nivel te afli acum.

Gândește-te la o hartă și scopul tău este acel punct care îți indică… „Ești aici”.

Cine vrea performanță?Cine vrea să devină bun în domeniul său de expertiză?

Eu când mă gândesc la performanță mă gândesc la:

  • valori
  • aptitudini
  • competențe
  • mediu potrivit

Toate acestea izvorăsc din gândurile noastre care ne îndeamnă să facem și să nu facem anumite lucruri.Fac referire atât la gândurile negative cât și la cele pozitive care ne pot sau nu să ne saboteze și ele au legătură cu performanța.

Faptul că am avut curaj să încep sesiunile de coaching și mentorare , mi-au permis să îmi descopăr stilul comportamental, de comunicare , stilul punctelor forte și a celor slabe.

Am fost dispusă să fac această investiție în autocunoașterea mea, în autodescoperirea mea pentru că am obținut claritate.Am decis să îmi aleg mediul de creștere și nu am cum să nu devin un om de succes în măsura în care am răbdare să trec prin acest proces.

Ce abilități și competențe ți-ai dori să dezvolți la un nivel de excelență?

Care este strategia prin care te-ai gândit că poți face aceste lucruri?

La cine ai apela să te ajute să înveți, să te schimbi și să evoluezi?

Mi-aș dori să fiu cea care te ajută să scapi de anumite blocaje,limitări și aș vrea să te ajut să îți atingi potențialul și să ai succes.Ajutorul pleacă de la încrederea necondiționată pe care o am în tine.

Poate că te gândești cum îmi permit să spun aceste lucruri pentru că nu te cunosc.Așa este și să știi că mi-ar face plăcere să îți știu povestea.

Este posibil ca cei din jur să nu te creadă, știu cum este și cum se simte această emoție însă faptul că ai putea să ai un antrenor , mentor lângă tine este o valoare care poate fi fructificată.

Nu vreau să te conving să acționezi într-o situație în care nu vezi investiția dar să știi că poți avea succes dacă ceilalți nu cred în tine dar nu poți avea succes dacă TU însuți nu crezi în tine.

Cel mai important factor care amplifică încrederea în sine este progresul. Wowww🥰Ce frumos spus !😍

Secretul meu a fost să mă accept așa cum sunt și să încep să construiesc.Vorbesc de cum imi petrec timpul,cum gândesc,cum îmi canalizez energia,ce emoții aleg să mă domine,ce acțiuni fac,cum aleg să îmi vorbesc….

Totul are legatura cu TINE!

Eu pot face ceea ce tu nu poți și tu poți face cee ce eu nu pot însă împreună putem face lucruri extraordinare.

Ce pot eu să îți ofer este timpul și experiența pe care o am în acest proces al creșterii mele și posibilitatea să beneficiezi și tu de varianta 1+1sesiuni de coaching . Acest lucru înseamna că ne stabilim întalnirile împreună și pornim în această călătorie frumoasa .🤩

Cat de provocator este pentru tine și cât de curios ești să ceri detalii ?

Aici. Oricând.

Daniela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s