Invitație pentru persoanele care vor să vorbească și să stabilească relații ca un expert

Una dintre cele mai prețioase abilități pe care le ai este capacitatea de a gândi și de a te exprima bine și clar. Această abilitate te poate ajuta să câștigi mai mult și să fii promovat mai repede la fel de mult ca orice alt talent pe care îl poți dezvolta. Singurul mod prin care poți să-ți demonstrezi stăpânirea unui subiect este prin a-ți exprima gândurile și ideile în mod clar,atât cu voce tare cât și în scris, susținând discursuri și prezentări.

Absolut frumos până aici și foarte adevărat,nu-i așa?

Teama pe care o primim tot de la mintea noastră extrordinară: că nu avem nevoie de vorbitul în public, că nu am talent pentru așa ceva și nu vrei să te faci de rușine , cum o putem înlătura?

Te-ai gândit să îți faci un plan?

Vin eu cu o propunere: se deschid ușile Mini cursului GRATUIT  în care studiem cum să “Vorbești și stabilești relații ca un expert!”

Poate te gândești de ce ai face asta?

De multe ori am fost în situația în care îmi urmăream cuvintele mele, ideile și scopul.Nu vedeam că nu mă conectam cu cel din fața mea,că nu am stabilit nici o legătură și nici nu exista urmă de colaborare.

Știi despre ce vorbesc?

După ce am înțeles de ce am nevoie de comunicare și conectare în viața mea lucrurile s-au schimbat.Interacționez cu ceilalți, vorbesc, vreau să îmi îndeplinesc scopul însă ceea ce este important acum pentru mine este să știu că am stabilit o relație.

Haide începând cu data de 16 ianuarie de la ora 19, pe Zoom să descoperim aceste semnale și să înveți cum poți să le aplici indifferent în ce sector de activitate sau arie a vieții tale.

Vom fi impreuna 5 săptămâni în care vom avea parte de practice, de aplicabilitate pentru că pentru a învăța să vorbim este nevoie să vorbim.

Îți las link-ul de înscriere și nu uita de persoanele care știi sigur că au nevoie de aceste informații.

Tu te-ai înscris?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s