Resurse noi :)

Am o super, super veste pentru tine care sper că îți va face ziua mai frumoasă și de ce nu și planurile….

Pregătesc o resursă specială GRATUITĂ NOU-NOUȚĂ despre cum putem stabili relații dar nu înainte de a înțelege ce înseamnă comunicarea în tot acest process.

Mă bucur  tare mult să spun că în zilele următoare îți voi trimite o invitație să ni te alături în acest mini-curs GRATUIT de 5 săptămâni pentru a învăța despre cum putem să ne dezvoltăm abilitatea crucială de a stabili relații cu cei din jurul nostru.

Acest proces pleacă de la 5 principii care sunt esențiale de aplicat atunci când vrei să ai rezultate: fie că vorbim de locul de muncă, fie că îți îmbunătățești comunicarea și înțelegerea în familie  sau pur și simplu vrei să dai dovadă de autenticitate în relații pe care le ai- aici este locul unde obții aceste lucruri dacă:

-îți iei responsabilitate să fii prezent timp de 60 de minute  pe Zoom

-îți promiți,tu, ție că vei face ceva cu informația pe care o afli și o descoperi

-îți faci curaj să împărtășești momentele AHA și de conștientizare cu colegii din grup

Așa cum am mai spus,în fiecare zi interacționăm cu oameni care au păreri,opinii și convingeri și care așteaptă diferite lucruri de la tine.Asta înseamnă că în funcție de părerea și capacitatea ta de a face schimb de idei depinde mult de modalitatea de a comunica.

Dacă comunicarea corectă constituie piatra de temelie în relațiile bune, de ce ne este atât de dificil să relaționăm și să comunicăm cu unii oameni?

Chiar dacă alegem să nu verbalizăm nimic, inclusiv atunci comunicăm sub o formă sau alta.

Este posibil să ne simțim prost în ambele situații și ce să vezi: nu prea poți anula nici cuvintele,nici gesturile și nici emoțiile.

Acesta este un motiv pentru care am început această abordare pentru a înțelege defapt ce stă în spatele comunicări și a relațiilor eficiente.

Stai pe aproape că vin repejor cu informații proaspete :P.

Aici.Oricând.Mereu

Daniela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s