Știai că este normal să simțim timiditate în anumite situații sociale?

Într-adevăr că pentru unele persoane,această ”rușine” poate să le afecteze viața însă pentru majoritatea sunt doar momente care pot fi depășite.

Eu mă simțeam în largul meu în jurul prietenilor însă eram tăcută și retrasă dacă eram în preajma oamenilor pe care nu îi cunoșteam pentru că mă temeam să nu creadă despre mine că sunt proastă sau plictisitoare.

A început să devină o problemă pe care o evitam.Mai mult decât atât,ajungeam chiar și în stare de nervozitate pentru că simțeam că sunt judecată,examinată și studiată.

Începeam să transpir, să mă înroșesc și să mi se blocheze gândurile.

În condițiile acestea,ce sens mai avea să mai trec prin astfel de experiențe?

LE EVITAM

Nu am fost pregătită de schimbare sau de un plan să depășesc aceste emoții ci mai degrabă a fost un moment în care am fost pusă în fața unui fapt real: fără loc de muncă, cu încrederea propriei persoane la pământ și rușine socială-cum am ajuns în situația asta.

Adevărul este că nu m-am gândit mult la trecut ci am vrut să privesc în viitor și să mă pregătesc pentru a fi mai puternică, mai sigură pe mine și mai pregătită din punct de vedere profesional.

Așa am descoperit Maxwell Speakers Club International.

Cum m-a ajutat acest club de comnicare?

1.Am învățat să mă ridic în picioare și să îmi fac vocea auzită.

2.Este locul unde am putut exersa vorbitul în fața oamenilor

3.Experiența aceasta m-a învățat să am  încredere în mine,să îmi controlez fluturii din stomac și să livrez mesaje cu impact

Am obținut toate aceste lucruri pentru că am fost intenționată să aplic tehniciile și principiile învățate în mod repetat și să îmi monitorizez progresul.Nu a fost suficient să citesc,să ascult sau să participconștincios și să iau notițe dacă nu am  muncit pentru a le aplica în viața mea.

Acum facilitez astfel de sesiuni și cei care au înțeles că rezultatele au în spate o comunicare eficientă au acceptat provocarea acestui club de comunicare și că învățarea este un proces în care efortul este răsplătit.

Oare ai cumva  în minte întrebarea:dacă merită sau dacă te ajută pe tine?

Eu îți ofer 30 de minute de discuție pentru a afla mai multe detalii și să decizi dacă merită să investești în dezvoltarea abilităților tale de comunicare.

Vin eu către tine însă fă-mi de știre cu un ”Da,vreau ” în comentariu.

Aici.Oricând.Mereu

Daniela

PS: „Primul pas către a ajunge undeva este să decizi că nu vei rămâne acolo unde ești.” J. P. Morgan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s