Este pentru tine?

Care este unul dintre lucrurile care te împiedică să vorbești în fața oamenilor?

Care este scenariul cel mai pesimist pentru tine cu privire la vorbire și comunicare?

Cum ai vrea să te simți în cea mai bună prestație a ta în fața unei audiențe?

Da, știu că majoritatea dintre noi,nu doar că nu vrem să facem asta dar chiar nu ne place acest subiect.Dar haide să ne gândim așa:

Ai avut nevoie să oferi instrucțiuni colegilor,angajaților sau poate prietenilor cum să facă un anumit lucru?A fost ușor sau greu?

Ți s-a întâmplat totuși să aflii că nu s-a înțeles totul și acum ai nevoie de mai mult timp să explici din nou situația ?

Aceasta este o situație unde ,dacă se aplică tehniciile învățate în cluburile de comunicare ,pot fi evitate.Chiar și așa,ai nevoie să fii clar în exprimare, să transmiți un mesaj cu încredere și să te asiguri că mesajul a fost recepționat, înțeles și acceptat.

Parcă vorbesc din cărți,nu-I așa?

Până nu am descoperit frumusețea și măreția care o poate oferi comunicarea, mi-a fost greu să înțeleg de ce  am nevoie de așa ceva.

Lucram de mai bine de 5 ani în piața farmaceutică.Lucram cu profesioniști în domeniu, susțineam prezentări și aveam rezultate.

Dar știi senzația când muncești mult și rezultatele nu se reflectă în efortul depus?

Acolo eram eu.Protejam ceea ce construisem până atunci,nu vroiam să pierd și să încerc să o iau de la capăt.Eram terifiată să o iau de la capăt și să fac greșeli.Îmi spuneam mereu:”Mă descurc”.

Dar Universul a avut grijă să mă scoată din zona de confort când am rămas fără job,fără încredere în propria persoană și cu multă teamă că nu mai am lucrurile cu care eram obișnuită.

A fost o revelație când am descoperit următorul aspect:ieșirea din zona de confort și depășirea tuturor obstacolelor înseamnă acțiune.

Așa că am făcut primul pas și am deschis camera telefonului. Chiar dacă mi-a luat mult timp să  să rețin un citat și să vorbesc despre experiența personală legată de acea învățătură,m-am simțit curajoasă și am început să cred în faptul că am nevoie să încep.

Richard Brandon spunea:”Dacă ți se oferă o oportunitate uimitoare,dar nu ești sigur că o poți face, ce faci?Spune Da și apoi începe să înveți cum să o faci”.

Cum te vezi pe tine într-o oportunitate uimitoare?Îți asumi riscuri sau ești precaut?

Contează mult să mă crezi că ai multă măreție în tine și că poți deveni persoana care vrei să fii.

Dezvoltarea abilităților de comunicare și de vorbire te ajută să obții rezultate ,să livrezi mesaje cu impact și să îți descoperi stilul conversațional.

Prima provocare pentru tine este webinarul 3 principii importante care te ajută să vorbești în public cu încredere care are loc în 3 noiembrie de la ora 19 pe Zoom.

A doua condiție este să fii prezent în ziua respectivă și vom afla aceste 3 mici piese importante care ne oferă încredere când vorbim cu oamenii din jurul nostru.

Îți las link-ul de înscriere și abia aștept să demontăm miturile vorbitului în public: click aici!

Iar al treilea lucru,haide să îl afli :P.

Aici.Oricând.Mereu.

Daniela

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s